WaterTv biedt een overzicht aan presentaties die ik de afgelopen 15 jaar heb opgenomen binnen het domein Water. Dat zijn er meer dag 5.000 ! Op deze website zitten in de database ruim 1.000 producties, van presentaties op bijeenkomsten tot interviews en video-rapporten.

Middels de zoekmogelijkheden kun je eenvoudig een selectie zoeken en dan een video selecteren. Kijk ook in de bijschriften onder de video (onderste balk) want daar staan vaak verwijzigen naar meer videos van een bepaalde bijeenkomst.

Daarnaast heb ik een aantal selecties klaargezet (zie menubalk): een showreal en een top-100 pagina (meest interesante inhoud) en overzichten van interviews en watertalks. Daarnaast een aantal voorbeelden van interactieve PDF bestanden: iPDF – hierin worden series video’s van een bijeenkomst gekoppeld aan het programma van het symposium en/of wordt de inhoud van een presentatie gekoppeld via de PDF van de handhoud van de powerpoint presentatie gekoppeld aan de video. De individuele sheets zijn gekoppeld aan de momenten waarin deze worden behandeld. probeer het eens uit – klik hier

Het zoekscherm werkt eenvoudig – probeer het eens uit. je kunt zoeken met vrije zoektermen in alle tags en teksten. Onder de blauwe balk komt dan een lijst met video’s. De meest recente wordt getoond. Daarnaast kun je zoeken op categorien en op datum. Onder de video kun je ook het bijschrift uitklappen: hierin staat vaak meer informatie, verwijzingen naar meer video’s (bv van een symposium programma) en verwijzingen naar webistes met meer informatie.

WaterTv uitleg zoekscherm

WaterTv Uitleg zoekscherm