Ik focus op het in beeld brengen van mensen (professionals) met hun kennis en kunde. In het brede werkveld van water en klimaatverandering. Water in al zijn facetten speelt een cruciale rol in de samenleving onder druk van klimaatverandering en milieuvervuiling. Van de inspectie van dijken tot de sterkte van bloemrijke dijken en van aquatische systeem analyse en modellen, afvalwaterzuivering en nieuwe opkomende probleemstoffen tot building with nature en regeneratieve landbouw. Op alles eigenlijk dat met onze leefomgeving te maken heeft en hoe wij dat als mensen met onze kennis vormgeven. En dus hoe we die kennis doorgeven. Beeld – video – is persoonlijk, authentiek, gedetailleerd, gelaagd en heeft een hoge informatie dichtheid. Daarnaast is het onderhoudend, informatief en leuk om te kijken en te delen.

Hieronder staan een aantal voorbeelden. Geniet ervan! Laat wat van je horen als je er meer over wilt weten: Laat de kennis stromen.
info at(@) waterTv punt nl

Voorbeelden

Impressie van opnamen gemaakt op dinsdag 21 maart 2023 in het planetarium van Artis bij de boeklancering van Rechten voor de Natuur.

Opname gemaakt op 1 oktober 2022 in samenwerking met Climate Cleanup bij de presentatie van de Nederlandse vertaling van het boek ReGeneration van Paul Hawken ism Pakhuis de Zwijger. De gehele playlist van deze bijeenkomst staat HIER.

Opname gemaakt bij het afscheidssymposium van Piet Verdonschot op de WUR. Er gaan veel experts van het eerste uur met pensioen. Het is belangrijk hun gedachtengoed veilig te stellen. Video is daarbij een krachtig middel: authentiek, beeldend en toegankelijk. Het vastleggen van presentaties op een eind symposium, zoals hier, ook nog eens zeer kosten-effectief. Piet draagt hier zijn stokje ovr aan zijn zoon Ralph. De gehele playlist staat HIER.

Een serie eindverslagen gemaakt van het NWO programma Contaminants of Emerging Concern (CEC-partnership). Voor dit programma heb ik ook bij aanvang opnamen gemaakt met de projectleiders (hier). Bij de afsluiting staan de onderzoekers zelf centraal. Alle vijf filmpjes zijn hier te vinden.

 

Serie filmpjes over de nieuwe Veiligheidsbenadering Regionale waterkeringen.

 

Opening website Kenniscentrum Bever – opnamen van de presentaties en filmpje gemaakt voor de lancering van de website.

 

Verslag van een testvlucht van een drone met laserscanning tijdens een overstromingsoefening. Doel van de testvlucht was het maken van near-realtime verschilbeelden om kleine verschuivingen en veranderingen aan de dijk te kunnen waarnemen (instabiliteit).

 

Verslag gemaakt van de reparatie van een dijkdoorbraak als gevolg van het hoogwater in zomer 2021. Het verslag is gebruikt tijdens de webinar over dit onderwerp. De presentaties zijn hier te vinden.

 

PFAS staan vol in het nieuws. Hieronder een verslag van het verkennende onderzoek van watertrainees over PFAS in afvalwaterzuiveringen.

 

Serie gemaakt over de toekomst van slib uit de afvalwaterzuivering. Onderzoekrs in het waterlab van de TU Delft kijken door de glazenbol naar hun eigen onderzoek.

 

 

 

 

.